Апостиль документів
- У цій темі 1 відповідь, 2 учасника, останнє оновлення - 3 дні, 21 година тому від .
Перегляд 1 гілки відповідей
Перегляд 1 гілки відповідей
- Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
A 5 star hotel in doha offers unparalleled luxury, featuring lavish rooms, world-class dining, and rejuvenating spa treatments. Guests can unwind in infinity pools with stunning views, enjoy exclusive lounge access, and benefit from bespoke concierge services. These hotels seamlessly blend contemporary elegance with Qatari traditions, ensuring a remarkable and unforgettable stay.
Мені потрібно поставити апостиль на диплом, бо планую навчання за кордоном. Проблема в тому, що часу майже немає – всього кілька тижнів. Чув, що іноді це може тривати місяцями. Чи реально прискорити процес? І чи можна все оформити дистанційно, без особистого відвідування? Ще хотів би зрозуміти, чи апостиль робиться тільки на оригінал документа, чи можна на копію? Буду вдячний за будь-які поради, бо боюсь, що не встигну здати всі документи до університету вчасно.
Я нещодавно робив апостиль на диплом через Правда https://www.pravda1.com/ . У них є послуга термінового оформлення, яка займає від кількох днів. Це набагато швидше, ніж через держоргани напряму. Що важливо – вони можуть працювати дистанційно: ви надсилаєте документи, вони їх перевіряють і все роблять замість вас. Апостиль ставиться як на оригінал, так і на нотаріально завірену копію – залежно від того, що вимагає ваш університет. Раджу одразу уточнити, який формат приймає закордонна установа. Я залишився задоволений, бо отримав документи вчасно і без стресу.