5 star hotel in doha

Апостиль документів

Перегляд 1 гілки відповідей
  • Автор
    Пости
      Irish Irish
      Учасник

Мені потрібно поставити апостиль на диплом, бо планую навчання за кордоном. Проблема в тому, що часу майже немає – всього кілька тижнів. Чув, що іноді це може тривати місяцями. Чи реально прискорити процес? І чи можна все оформити дистанційно, без особистого відвідування? Ще хотів би зрозуміти, чи апостиль робиться тільки на оригінал документа, чи можна на копію? Буду вдячний за будь-які поради, бо боюсь, що не встигну здати всі документи до університету вчасно.

Vlad
      Учасник

Я нещодавно робив апостиль на диплом через Правда https://www.pravda1.com/ . У них є послуга термінового оформлення, яка займає від кількох днів. Це набагато швидше, ніж через держоргани напряму. Що важливо – вони можуть працювати дистанційно: ви надсилаєте документи, вони їх перевіряють і все роблять замість вас. Апостиль ставиться як на оригінал, так і на нотаріально завірену копію – залежно від того, що вимагає ваш університет. Раджу одразу уточнити, який формат приймає закордонна установа. Я залишився задоволений, бо отримав документи вчасно і без стресу.

Перегляд 1 гілки відповідей
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Back to top button