Індикатори
- У цій темі 2 відповіді, 3 учасника, останнє оновлення - 4 тижні тому від .
Перегляд 2 гілок відповідей
Перегляд 2 гілок відповідей
- Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Я колись сидів на графіках із десятком індикаторів — MACD, RSI, ковзаючі середні, що завгодно. Іноді вони навіть усі показували різне. Був момент, коли втратив нормальну суму, бо повірив у “сигнал”, а ринок полетів у протилежний бік. Тоді вперше задумався, що дивлюсь не туди. А як ви зрозуміли, що самих індикаторів мало, і треба щось більше, ніж просто кольорові лінії на екрані?
Я бачу, що багато хто з часом доходить до якихось своїх відкриттів. У когось це приходить через втрати, у когось після спроб різних стратегій. Мені здається, що головне — не зациклюватися на одному способі торгівлі. Бо якщо постійно шукати, експериментувати, то з часом з’являється і власне розуміння, і впевненість.
Та в мене майже така ж історія. Я спочатку теж вірив у ці “чарівні” індикатори, поки не почав бачити, що великі рухи формуються зовсім не так, як вони показують. Коли натрапив на https://gerchikfx.com/trial-real-market-volume/ua/?utm_source=28&utm_medium=211&utm_campaign=101 , трохи відкрились очі. Там можна дивитися реальні обсяги, і тоді розумієш, куди гроші реально заходять. Після цього став набагато спокійніше працювати, бо перестав сліпо чекати підтвердження від індикаторів.