Де у Вінниці купити смачні солодощі оптом?

Перегляд 1 гілки відповідей
  • Автор
    Пости
      Irish Irish
      Учасник

Хочу замовити солодощі для дитячого заходу, потрібно багато — печиво, карамельки, шоколадки. Перевага — хороша ціна та якість. Обійшла кілька магазинів у Вінниці, але або вибір бідний, або ціни кусаються. Шукаю варіант, де можна купити оптом, щоб вийшло вигідно. Бажано, щоб була доставка, бо немає часу на біганину містом. Може, хтось уже замовляв солодощі онлайн і може щось порадити? Також цікавить, чи є магазини, які спеціалізуються на продукції з-за кордону — мені подобаються європейські ласощі, вони якісніші.

Vlad
      Учасник

Рекомендую тобі перевірити інтернет-магазин Evrika https://evrika.vn.ua/ . Я там вже кілька разів замовляла і для себе, і на подарунки — завжди залишалась задоволена. У них величезний асортимент солодощів, у тому числі з-за кордону, тому якщо ти шукаєш щось якісне і незвичайне — це ідеальний варіант. Працюють з найкращими виробниками, гарантують якість. Плюс, ціни приємно дивують, особливо якщо купувати оптом. Мені також сподобалося, що сайт зручний, і всі новинки швидко з’являються в каталозі. Замовлення прийшло швидко, все гарно упаковано.

Перегляд 1 гілки відповідей
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Back to top button