Як обрати наповнювач для котячого туалету

Перегляд 2 гілок відповідей
  • Автор
    Пости
      Mariia Tkachuk
      Учасник

Привіт, друзі! Нещодавно завів котика, і тепер переді мною стоїть питання – який наповнювач для туалету обрати? В магазинах їх просто море: бентонітовий, силікогелевий, деревний, кукурудзяний… Очі розбігаються! Хочу знайти варіант, який не буде сильно пахнути, добре вбирає вологу і не розноситься по всій квартирі. Який ви використовуєте? Буду вдячний за поради з власного досвіду!

unknown unknown
      Учасник

Я перепробувала різні варіанти і можу поділитися досвідом. Якщо ти хочеш мінімум запаху, то найкраще підійде силікогелевий наповнювач. Він чудово вбирає рідину і нейтралізує запах, але деяким котам не подобається відчуття гранул під лапами. Деревний – екологічний, але швидко розвалюється і розноситься по квартирі. Бентонітовий добре злипається, але, якщо його вчасно не прибирати, може бути неприємний запах.

Я для свого кота обираю бентонітовий – він найбільше підходить за всіма критеріями. Головне – брати якісний, бо дешеві варіанти погано грудкуються. Наприклад, на сайті bellizoo є хороший вибір наповнювачів для котячого туалету, де можна знайти відповідний варіант залежно від бюджету та потреб кота.

Ще один важливий момент – якщо кіт не хоче користуватися туалетом, можливо, наповнювач йому не підходить. У мене була така проблема: спочатку купила силікогелевий, але кіт його уникав, а ось бентонітовий одразу сприйняв нормально.

Mariia Tkachuk
      Учасник

Я теж зупинився на бентонітовому, але обов’язково дивлюсь на склад – важливо, щоб не було хімічних ароматизаторів. https://bellizoo.com.ua/koti-1363/napovnyuvach-1466

Перегляд 2 гілок відповідей
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Back to top button