Будинок престарілих Львів
- У цій темі 1 відповідь, 2 учасника, останнє оновлення - 3 тижні, 1 день тому від .
Перегляд 1 гілки відповідей
Перегляд 1 гілки відповідей
- Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Доброго дня! Моя бабуся після важкої хвороби потребує постійного догляду, і я шукаю надійне місце для неї. Чи хтось може порекомендувати пансионат або будинок для літніх людей у Львові, де б надали кваліфіковану допомогу та комфортні умови для тяжкохворих? Мені дуже важливо, щоб персонал був досвідчений і доброзичливий.
Доброго дня! Я маю досвід звернення до пансионату “Джерело” у Львові для моєї мами. Після операції вона потребувала постійного догляду, і ми обрали цей заклад, оскільки він пропонує всі необхідні умови для старших людей. Це справжній будинок престарілих Львів https://dp.lviv.ua/reabilitatsiia де за кожним пацієнтом здійснюється ретельний догляд за тяжкохворими, а персонал дуже чуйний і досвідчений. Мама отримала належну медичну допомогу, а також підтримку на психологічному рівні. Умови в пансионаті дуже комфортні, і я завжди відчувала, що вона в надійних руках. Рекомендую цей заклад усім, хто шукає якісний догляд для своїх близьких!