Автомобіль Mitsubishi Outlander
- У цій темі 1 відповідь, 2 учасника, останнє оновлення - 5 місяців, 3 тижні тому від
Andrew Ferk.
- АвторПости
-
- 27-05-2025 о 15:01 #29633
andrusha3567@gmail.com
УчасникАвтомобіль Mitsubishi Outlander 2014 року з бензиновим двигуном 2.4 служить мені вже кілька років, і наразі я вирішив серйозно зайнятися його профілактичним обслуговуванням. Почали з’являтися скрипи під час гальмування та легке биття на швидкості — підозрюю проблеми з гальмівними дисками та, можливо, деформацію одного з колісних підшипників. Окрім цього, після останньої заміни масла помітив зниження його рівня — можливо, десь є підтікання, тому вирішив замінити прокладку клапанної кришки. Також хочу одразу оновити повітряний фільтр, фільтр салону й перевірити стан передніх стійок. Шукаю інтернет-магазин, де зможу швидко й точно підібрати всі ці запчастини, не витрачаючи час на звіряння номерів. Дуже важливо, щоб була можливість підбору за VIN-кодом, отримання професійної консультації та впевненість у якості товару. Чи пропонує CarHub такі умови, як швидка доставка, повернення у разі невідповідності та наявність як оригінальних, так і перевірених аналогів?
- 27-05-2025 о 16:40 #29639
Andrew Ferk
УчасникУ меня тоже Mitsubishi Outlander, только 2013 года, и буквально пару месяцев назад делал профилактику с очень похожим списком: скрип тормозов, лёгкая вибрация, плюс небольшое запотевание в районе клапанной крышки. Всё делал заранее, чтобы не доводить до серьёзных поломок. Очень советую заглянуть на https://carhub.com.ua/ — там можно удобно подобрать запчасти по VIN-коду, что особенно важно для Outlander, где бывают нюансы по комплектациям. Я заказывал тормозные диски, колодки, прокладку клапанной крышки и фильтры — всё пришло быстро, качество отличное, упаковка надёжная. Есть как оригинал, так и хорошие аналоги, плюс дают гарантию. Консультант реально помог уточнить, какие стойки мне подойдут, потому что по году выпуска было несколько вариантов. Доставка по Украине быстрая, оплатить можно при получении, а если что-то не подойдёт — возврат без проблем. Очень удобно, если хочешь обслуживать авто с умом и без лишних хлопот.
4o
-
- АвторПости
- Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .